AktualityDěti

Turnaje dětí 4. září

Po letní pauze se naplno rozjely regionální turnaje dětí.

U6 turnaj na Tatře

První turnaj po prázdninách pozitivně hodnotil trenér Honza Vyčítal. „Celkově moc pěkný turnaj. Z naší strany byla spousta správných skládek, přihrávky dozadu, málo přetahování o balon nebo chumlů. Na první turnaj kategorie U6 skoro neuvěřitelné“. A Honzu doplňuje ještě další trenér u kategorie Libor Korynta. „Naprosto souhlasím a musím vyzdvihnout přístup nováčků. Všichni byli naprosto vtaženi do hry“.

U8 turnaj na Tatře

Pozitivní byl po turnaji na Tatře i lodivod kategorie do 8 let Tomáš Kozák. „Na 1. regionální turnaj , který se konal na Tatře jsme dorazili v hojném počtu 38 hráček a hráčů, kteří byli rozděleni do pěti týmů. Předvedli jsme hezké a hlavně „koukatelné“ ragby se spoustou obětavých skládek a krásných pětek.  Kluci a nově v U8 i holky předvedli parádní výkony“.

U10 turnaj v Petrovicích

Turnaj byl rozlosován do pěti skupin a ve čtyřech z nich postavily svůj tým i Říčany. Celkem se zúčastnilo turnaje 22 týmů. Kluci i holky předváděli na hřišti parádní ragby.

U12 turnaj v Říčanech

a hodnocení trenéry Jana Schejbala. „Kategorie U12 zahájila sezonu 1. turnajem na domácím hřišti. Hostili jsme 200 dětí ze 16 týmů. Velikou pomocí byl početný rozhodcovský tým ze starších kategorií. Měli jsme postavena 4 hřiště a turnaj trval 3 hodiny. Děti si to užily a byly spokojené. Rugby zdar!“

rozhodčí říčanského turnaje

PCh, 5.9.2022