AktualityDěti

Turnaje dětí 11. září

Další kolo regionálních dětských turnajů proběhlo na hřištích v Praze a v Říčanech.

U6 Petrovice

a krásné hodnocení trenéry Sandry Kazíkové. „Říčany v U6 stejně jako před týdnem postavily v Petrovicích 4 týmy a bylo na co koukat! Malí kluci a holky lítali po hřišti jako VLCI, rvali se o balon jako TYGŘI, silou MEDVĚDí skládali a prostor si hledali chytře jako LIŠKY 🙂 , takže všechny naše týmy MEDVĚDI, TYGŘI, VLCI A LIŠKY pokládali jednu pětku za druhou, krásně skládali a hlavně z toho měli obrovskou radost“.

U8 Petrovice

Turnaj za trenérský štáb Říčan zhodnotil Tomáš Kozák. „Holky a kluci z U8 se na 2.RT v nedalekých Petrovicích sešli v neuvěřitelném počtu 43 hráčů, ze kterých jsme poskládali celkem šest týmů rozdělených do kategorií A, B1, B2, C1 a C2. V kategorii A jsme díky malému zájmu ostatních týmů nastoupili opět i proti sobě, a možná o víc si to všichni užili. Na všech hřištích se hrálo krásné ragby, plné pětek a povedených skládek. Díky všem zúčastněným a těším se na další turnaj v Rakovníku“.

U10 Říčany

„Dnes se na našem hřišti odehrál regionální turnaj kategorie U10. Za Říčany nastoupilo v šesti týmech 40 dětí. Všichni jsme si to užili i za krátkého deště. Děkujeme všem, kteří dorazili“, řekl po turnaji trenér Mountfieldu Norbert Hemelík.

U12 Praga

a slova Jana Schejbala. „Kategorie U12 měla turnaj na Pragovce. Postavili jsme dva týmy do skupiny A a jeden tým do B. Všech 30 dětí makalo a předvedlo super ragby. Obraz hry se zlepšoval a byla radost se na ně dívat“.

PCh, 12.9.2022