AktualityMuži

Mountfield hostí Slavii

Ve druhém kole extraligy se utkají Říčany na domácím hřišti se Slavií. Mountfield do utkání vstupuje povzbuzen vítězstvím v Brně nad Dragonem 31:11, kde díky čtyřem položeným pětkám získal i kýžený bonusový bod do tabulky. Za Říčany se prosadili dvakrát Kučera a po jednom položení Duffek a Chytil, všechny kopy po položení a jeden trestný kop proměnil Tristan Horak.

Slavia v prvním kole narazila na favorizovanou Tatru Smíchov a sehrála velmi dobré utkání, i když nakonec podlehla. O poločase vedli sešívaní 18:10, když dvě pětky položil devatenáctiletý křídelník Jakub Hrdlička a osm bodů přidal kopáč Jan Fojtík. Po poločase už se ovšem Slávisté neprosadili a Tatra patnácti body skóre otočila na konečných 18:25.

Utkání RC Mountfield Říčany – RC Slavia Praha začíná na stadionu Josefa Kohouta v Říčanech v sobotu 11. září od 14:00 hodin. Přijďte povzbudit Mountfield v boji za dalšími ligovými body!

Všichni návštěvníci (s výjimkou dětí do 6 let) jsou v souvislosti s pandemií Covid povinni před vstupem na stadion předložit doklad o negativním testu (PCR či antigenním), nebo absolvovaném očkování, nebo prodělané nemoci Covid v souladu s platným opatřením. Bez tohoto nebudou na stadion vpuštěni. Na stadionu jsou povinni dodržovat aktuálně platná opatření.

PCh, 6. 9. 2021