Klub

Podpora klubu

Vážení ragby rodiče a přátelé ragby,

Časy se mění a klub (oddíl) RC Mountfield Říčany také.

Na valné hromadě konané 1.března 2017 byl zvolen nový Výkonný výbor, jehož cílem je posunout náš oddíl opět o kus dále a výše.  Stavíme pyramidu,  jejíž základnu tvoří ti nejmenší sportovci v kategorii U6 , v dalších patrech jsou starší ročníky, trpělivě opracovávané zástupem dobrovolných trenérů. Na vrcholu této pyramidy jsou borci hrající v reprezentaci a zahraničních klubech. Takových zbude na závěr jen pár, ale i ti, kteří strávili v klubu „jen“ pár let, neskončí mezi poraženými. Navždy z nich už  budou mladí lidé, kteří znají a ctí hodnoty jako RESPEKT, NADŠENÍ, DISCIPLÍNA, SOUDRŽNOST A PŘÁTELSTVÍ. Klademe důraz na  tréninkové metody přiměřené věkovému  vývoji dětí, nejde nám primárně o vítězství, ale o radost ze sportu, soudržnost kolektivu a komplexní sportovní rozvoj každého hráče.

Všechny tyto aspekty (požadavky) kladou nové, vyšší požadavky na kvalitu realizačního týmu a s tím se ruku v ruce zvyšují finanční nároky na provoz klubu. Obracíme se proto na Vás, rodiče a příznivce klubu, s prosbou o finanční přispění, ať již jednorázové, či pravidelné. Vaše peníze nepřijdou nazmar, stanou se pojivem při stavbě naší sportovně-společenské pyramidy.

Ale podpora neznamená jen peníze – podpořte náš klub svým hlasováním na internetu, ať už při anketách o nejlepšího hráče či tým, nebo při rozhodování o městských příspěvcích. Přijďte podpořit své ratolesti , i hráče našeho A týmu při soutěžních utkáních, zapojte se do organizace turnajů či dětského dne.

Máte-li k podobné pomoci a spolupráci chuť a možnosti, obraťte se prosím na členy Výkonného výboru našeho klubu, pana Vlastimila Palatu vpalata@rugbyricany.cz,  a Petra Formánka pformanek@rugbyricany.cz,

tel.603212299, rádi Vám vyjdou vstříc a vysvětlí více.

 

RAGBY ZDAR

David Frydrych                                                                               Marek  Fořt

Prezident klubu                                                                             generální manažer