AktualityKlub

Společenský večer

Srdečně Vás zveme na „Klubový společenský večer“ v krásném prostředí hotele Esplanade, kde se můžete setkat se zajímavými ragbyovými hosty ze zahraničí a našeho prostředí. 

Večerem, kde se dozvíte zajímavosti z ragbyové kariéry tří bývalých reprezentantů, profesionálních hráčů a nyní trenérů Vás provede David Kozohorský.

Richardo Loubscher reprezentoval Jižní Afriku v ragby XV a 7s. Byl Mistrovství světa 2003 v Austrálii a Hrál Super Rugby za Sharks a Currie Cup za Natal Sharks a Mighty Elephants. Trenérsky působil v týmech Super Rugby Blue Bulls a Sharks. V letech 2012 až 2015 byl asistentem trenéra Springboks a získal třetí místo. Ve Francii trénoval Stade Francais Paris.

Jonathan Mokuena byl sedmičkovým reprezentantem a kapitánem Jižní Afriky. V letech 2005 až 2008 odehrál 24 turnajů. Super Rugby hrál za Lions. Currie Cup za Golden Lions, Leopards, Cheetahs a Grinquas. Manažersky a trenérsky působil u Junior Springboks, Golden Lions a Nort West University.

Jan Rohlík reprezentoval Česko, v mládí přestoupil z Říčan do Toulonu, kde byl v centru formování mládeže a odehrál také několik utkání za první profesionální tým. Dlouhé roky hrál za francouzský klub u ústí Loiry Saint Nazaire. Kariéru zakončil doma v Říčanech. Nyní je trenérem sedmičkového výběru České ragbyové unie Dukla 7s.

Cena: 1 500,- Kč na osobu (v ceně bohatý raut, roční vstupenka na domácí utkání klubu)

Výtěžek večera jde na rozvoj dětského a mládežnického říčanského ragby.

Rezervace prostřednictvím přihlašovacího formuláře zde.

Dres Code: Smart Casual

Bližší informace: Tomáš Kohout +420 777 601 412