AktualityDěti

Turnaje PYRF v sobotu 19. října

U8 v hodnocení trenéra Norberta Hemelíka

Kategorie U8 se zúčastnila turnaje PYRF na Pragovce. Postavili jsme dva týmy – Modrou Sílu a Modrou Lavinu. Jak Síla tak Lavina ve svých skupinách neprohrály a postoupily do boje o 1. až 4. místo. V boji o umístění se Lavině moc nedařilo, i když hrála pěkné ragby. Lavina nakonec obsadila krásné 4. místo. Klukům a Bertě z Laviny gratulujeme a děkujeme za předvedenou hru. Síla si ve skupině o umístění vedla lépe a zvládla ji bez porážky. Vrcholem celého turnaje byl zápas Síly proti RC Bystrc, který neměl svého vítěze. O 1. místě tak rozhodl počet položených pětek ve finálové skupině, kde RC Bystrc dokázala ve třech zápasech položit o jednu pětku více než my. Gratulujeme tak vítězům a těšíme se na další pěkná utkání. Z PYRFu v kategorii U8 si tak odvážíme krásné 2. a 4. místo.

U10 v hodnocení trenéra Honzy Schejbala

Kategorie U10 měla turnaj PYRF na Tatrovce. Síla vyhrála základní skupinu bez ztráty bodu. Ve finálové skupině nestačila jen na domácí áčko Tatrovky a skončila za ním. Mašina dostala skupinu smrti. Kluci a holky nechali na hřišti všechno. Praga i Sparta s námi měly hodně práce, ale vítězství urvaly. S Ostravou to byla těžce vydřená výhra. Užívali jsme si ragby a skončili 14.
Každý zápas končil promluvou rozhodčích k dětem, kde jim poděkovali za hru a pochválili. Pískali skvěle a celý turnaj měl skvělou atmosféru. Děti si dělaly se soupeři uličku. Bylo to parádní. Rodiče děkujeme že nám je vozíte! Rugby zdar!

U12 na turnaji PICO CUP / PYRF v Petrovicích

Říčany přivezly dva týmy a obsadily 5. a 16. místo. V turnaji bojovalo celkem 21 týmů, včetně tří zahraničních. Vítězství vybojovaly domácí Petrovice, gratulujeme!

PCh, 21. 10. 2019