AktualityDěti

Příměstské kempy s hvězdnými zahraničními trenéry již od pondělka

V pondělí 15. července začínají příměstské kempy pro děti a mládež od 6 do 18 let.

  • První turnus se uskuteční v termínu 15. – 19. července
  • Druhý turnus se uskuteční v termínu 22. – 26. července

V rámci kempů se zaměříme na individuální techniku, ale i na ragbyovou taktiku, děti čekají zajímavá cvičení se špičkovými trenéry.

Představujeme několik z nich:

Světová hvězda Soane Tonga’Uiha bude trénovat na prvním turnusu mezinárodního kempu v Říčanech. Reprezentant Tongy, profesionální hráč Oyonnax, Bristolu a Northamptonu.

Poprvé bude na prvním letním kempu v Říčanech trénovat irský trenér Jonny McMullan. Hrál za Ulster do 20 let, získal titul s Dohá ve West Asia Premier Championship a hraje za Ballymena RC v Irsku.

Siphathisene Dube bude trenérem na obou mezinárodních kempech v Říčanech. Bývalý hráč Sharks 7s, Sharks Club XV. S univerzitou UKZN Impi získal Varsity Shield.

Jihoafrický reprezentant Thinus Delport bude trénovat na druhém mezinárodním tréninkovém kempu v Říčanech. Profesionální hráč Cats, Sharks, Lions, Gloucestru, Worcesteru a Kobe.

Maso Bowles bude trenérem na druhém turnusu kempu v Říčanech. Je to bývalý hráč Sharks, Sharks 7s, Natal Wildebeest. Hrál také za dorosteneckou reprezentaci Jižní Afriky, tzv. Junior Springboks. Vyhrál Currie Cup do 20 let. Nyní je kondičním a ragbyovým trenérem v Anglii.

Specialistou na obranu bude na druhém kempu Andrew Barlow z Walesu. Bývalý trenér waleské reprezentace rugby league. Pomáhal týmu Llanelli Scarlets a nyní je expertem Litevské reprezentace.

Kromě zahraničních trenérů se do kempů pochopitelně zapojí i ti naši, v čele s těmi nejpovolanějšími, Miroslavem Němečkem, Antonínem Brabcem a Tomášem Kohoutem. Dále hráči A týmu, se kterými si budou děti moci vyzkoušet i společný trénink.

Součástí programu bude také trenérský workshop se všemi zúčastněnými trenéry a také posezení u grilování.

Nestihli jste přihlásit svou ratolest na příměstský kemp a litujete? Nelitujte a přihlašujte! Stále jsou volná místa! Přihlašovací formulář.

PCh, 11. 7. 2019