Mládež

Druhé místo kadetů v podzimním poháru

Mládežnický tým hráčů do 16 let odehrál těžké finálové utkání podzimního Poháru ČSRU proti týmu RC Sparta Praha, v kterém nastupují také hráči RC Přelouč a RC Plzeň.

Náš tým nedokázal využít několika slibných příležitostí k bodování především v druhém poločase a nakonec prohrál 20:10 (17:5).

—–

V neděli jsme sehráli podzimní finále s naším velkým rivalem týmem Sparty.

Do utkání jsme nastoupili pořádně nažhavení a od prvních minut bylo vidět od obou týmů velké nasazení. Po taktické přípravě se naši hráči snažili eliminovat silné útočníky soupeře a v prvních minutách se to dařilo. Bohužel ne nadlouho a po individuálních chybách naší obrany jsme obdrželi dvě pětky. Nevzdávali jsme se a snížili na rozdíl jedné pětky. Konec prvního poločasu opět patřil soupeři, který položil přímo pod háčko s následným prokopnutím.

 

V druhém poločase se hra velmi vyrovnala. Po velkém obléhání soupeřova brankoviště jsme snížili na rozdíl 7 bodů a měli 10 minut na srovnání skóre. Říčany dobývali pětkoviště a někdy chybělo opravdu málo. Ale přemíra snahy a chyby v koncovce nám cestu za vyrovnáním uzavřely. V poslední minutě soupeř trestným kopem pojistil vítězství na konečných 20:10.

 

Gratulujeme Spartě k podzimnímu titulu a těšíme se na další zápas.

 

Všem hráčům moc děkujeme za předvedenou hru a velký boj.

 

RC Sparta vs RCM Říčany  20:10 (17:5)

Sestava: 15. Jelínek Štěpán, 14. Jetmar Matyáš, 13. Formánek Matěj, 12. Rada Ladislav, 11. Dupuy Samuel, 10. Selix Jakub, 9. Šimeček Jiří, 8. Mařan Jiří, 7. Masopust Marek, 6. Fořt Ondřej, 5. Fokt Adam, 4. Mašek David, 3. Hřídel Michal, 2. Bukolský Jindřich, 1. Langr Marek

Náhradníci: 16. Matyáš Jelínek, 17. Koštál Jaroslav, 18. Trnka Jan, 19. Bukolský Jindřich, 20. Frič Matouš, 21. Bucek Jaroslav

střídání: 30 minuta – Bucek za Jelínka, 40. minuta – Košťál za Fořta

Trenéři: Selix Jan, Jelínek Vladimír

Foto: Jaroslava Čížková