Veteráni

Říčanští Old Boys se představí doma

Říčanský OldBoys tým je pravidelným účastníkem turnaje Staropražská šunka, kdy vyjma prvního ročníku odehrál všechny ostatní turnaje.

Letos se tedy „Šunky“ zúčastní již pošesté! Během předchozích turnajů se náš tým dostal dvakrát do finále, ale vždy se z vítězství a hodnotné ceny radoval soupeř. Poprvé to byl francouzský tým Grenoble, před dvěma lety pak mužstvo Coimbry z Portugalska. V letošním roce čeká naše veterány velmi silná skupina, kde poměří své síly s mužstvy z Francie, Itálie a Belgie.

Příprava na turnaj probíhala podle plánu a celou zimu se tým scházel na umělé trávě ve velmi hojném počtu 20-25 hráčů. Příprava poté vyvrcholila turnajem v Havířově, kde naši veteráni nenašli přemožitele, a vyhráli trofej v podobě pečeného krocana.

Chcete vidět, jak si povede domácí tým v silné mezinárodní konkurenci? Jste zvědavi na opory říčanského ligového týmu let minulých /Horn, Křeček další/, a bývalé reprezentanty ČR /Pekárek, Bureš, Jágr, Bláha, Fürst/? Zajímá Vás, jak hrají tatínci úspěšných hráčů z mládežnických kategorií /Cimprich, Rada, Vrkoč aj./, kteří se ragby začali věnovat až po příchodu svých ratolestí do ragbyového klubu a chtěli si vyzkoušet, co ragby vlastně obnáší? Myslíte, že se letos domácí dočkají a konečně se zakousnou do Staropražské šunky?

Pak neváhejte a přijďte se podívat v sobotu 4.6.2016 v 9:00 na Stadion Josefa Kohouta v Říčanech a zafanděte našim veteránům!

 

Tomáš Klouček

EGORF 2013 – Old Boys Říčany vrs. Les Musquets de la Leze