AktualityKlub

Novým partnerem klubu je společnost FairSport

Společnost FairSport podpoří klub finančně, zároveň nabízí komplexní služby v oblasti sportovního pojištění a to nejen z hlediska finančního odškodnění, ale i zdravotního či právního servisu.

Jednou ze zásad světové ragbyové federace World Rugby je – zdraví a bezpečí hráčů na prvním místě. V ragby jako v každém jiném sportu dochází ke zraněním a následnou cestu rekonvalescence může významně ulehčit kvalitní úrazové pojištění. Jsme proto velmi rádi, že se nám podařilo domluvit spolupráci se společností FairSport, která úrazové pojištění řeší z pohledu individuálních potřeb jednotlivých sportovních disciplín a primárně ve prospěch sportovců. Zástupce společnosti, pan Lukáš Hrma, je členem ragbyové komunity už více jak 8 let (druhým rokem v Říčanech) a našemu sportu a jeho potřebám rozumí po všech stránkách.

Jste si jistí, že máte pro sebe, či své děti dobře nastavené zajištění v případě zranění či úrazu nejen v ragby? Máte vůbec nějaké? Pojišťovny na ragby pohlížejí jako na rizikový sport a proto je potřeba vědět, kde a jak takové sportovce řešit v rámci pojištění. S Lukášem se můžete domluvit na konzultaci a případné úpravě nebo nastavení správného zajištění.

Jako bonus pro klienty je navíc možnost využívání kvalitního fyzioterapeutického centra se slevou.

Také v případě řešení problémových pojistných událostí je možnost využívat specializované právníky, kteří vám pomohou s řešením.

Kontakt:

Lukáš Hrma
Pojišťovací, investiční a hypoteční specialista
tel. + 420 723 656 353
e-mail: l.hrma@fair-life.cz
Facebook: www.facebook.com/rugbystaporadce
web: www.fair-life.cz
web: www.fairsport.cz

PCh, 10.7.2019