AktualityMužiNezařazeno

O čtvrté ligové vítězství v řadě se utkáme s Vyškovem

Dalším soupeřem, se kterým naši ragbisté po letní pauze změří síly, bude Vyškov. Na stadionu Josefa Kohouta budou chtít v sobotu 14. září potvrdit poslední výhru z horké půdy Tatry Smíchov.

 

Vyškov v posledním kole domácím vítězstvím nad Pragou 35:23 zvýšil své šance na play-off, v tabulce figuruje na pátém místě s tříbodovou ztrátou právě na Pragu. Vyškovští v tomto duelu položili šest pětek, nejúspěšněji si v tomto směru počínal autor dvou položení Adam Soural. Trenér Pavel Pala si pochvaloval zejména snahu Moravanů tvořit po celý čas utkání hru a dobré držení míče v posledních deseti minutách.

Mountfield v posledních třech kolech zvítězil a zejména poslední vítězství s bonusovým bodem na hřišti Tatry Smíchov je velmi cenné. Tristan Horak, které si po letní pauze vybojoval pozici prvního kopáče, rozhodl o druhém letošním vítězství nad úřadujícím Mistrem republiky kopem ze hry v poslední minutě.

Utkání proti JIMI RC Vyškov odehraje Mountfield na stadionu Josefa Kohouta v Říčanech v sobotu 14.9. netradičně již od 11:00 hodin!

 

PCh, 10. 9. 2019