AktualityDěti

Víkend dětí očima trenérů

Krásné zhodnocení turnajů od říčanského potěru až k mladším žákům, tentokrát čistě sdílným perem našich trenérských štábů.

Sandra Kazíková U6

U6 dnes na Tatře s pěti týmy dohromady, z toho jeden čistě holčičí, nazvaný Růžovky. Celkem 27 našich dětí… a „jen“ 3 trenéři, po skončení zralí na resuscitační kufřík ?. Dohromady šestnáct týmů ve dvou výkonnostních skupinách (8+8). Hezké počasí, spokojené děti a rodiče by taky zasloužili pochvalu, neb to bylo delší než obvykle.

Jan Schejbal U8

Říčanské U8 a poslední regionální turnaj na Tatře. Po společné ranní rozcvičce s U6 si 28 kluků a holek zahrálo za modrou sílu, skálu, mašinu a torpédo. Vyzkoušeli jsme spoustu hráčů v silnějších skupinách. Všichni obstáli a odměnili nás krásným ragby, které se zlepšovalo zápas od zápasu. Bylo nádherné teplé počasí, turnaj organizačně skvěle zvládnut. Kýble s vodou se hodily.

Jan Trnka U10

Kategorie U10 dnes na posledním regionálním turnaji v Petrovicích předváděla moc hezké ragby. Do turnaje jsme poprvé v jarní části nasadili dva týmy do skupiny A, doplněné navíc o další dva týmy ve skupině B. Celkem se turnaje zúčastnilo 35 hráčů. Příští týden nás čeká vyvrcholení jarní části, celostátní turnaj ve Vyškově.

Marek Fořt U12

U12 dnes válela v polabské baště ragby v Přelouči. Vše perfektně zorganizováno, počasí vyšlo. Fajn ragby den!

Trenéři RC Mountfield Říčany a PCh, 26.5.2019