AktualityDěti

U12 ukončili úspěšnou sezónu

Mladší žáci ročníků 2004-2005 se ještě jednou po získaném titulu společně sešli na turnaji a loučili se s úspěšnou sezónou.

Poslední zápasy se odehrály doma v Říčanech a protože již bylo po Mistrovství ČR, tak i trochu netradičně. Trenéři napříč kluby promíchali hráče do různých týmů a nechali hře i zábavě volnější průběh. Pro všechny to bylo nejen zpestřením od běžných turnajůvých zápasů, volnějším koučováním pro trenéry i větším veselím pro rodiče, ale hlavně pro děti to bylo zkamarádění se více s ostatními hráči jiných klubů s nimiž se již v příští sezóně budou třeba potkávat i v národním týmu U14. A to bylo to podstatné, více se při ragby poznat a sblížit. Pro všechny zúčastněné týmy posledního turnaje mladších žáků – Říčan, Slávie, Sparty, Petrovic, Kralup, Olympu a Pragy – to bylo velice povedené nedělní dopoledne.

Po turnaji byla ještě krátká rozlučka „říčanských dvanáctek“. Trenéři poděkovali klukům za příkladný přístup k tréninkům po celou sezónu, rodičům za podporu a řádne se vše oslavilo. Mladším žákům skončila krásná sezóna.


Poděkování trenérům za celoroční vedení týmu U12 patří zejeména Pavlu Novákovi, Stanislavu Křečkovi, Ladislavu Radovi, Václavu Bartošovi, Michalu Rusovi, Martinu Hornovi a Petru Holému.
Děkujeme. RC Mountfield Říčany


 

 

Po získání mistrovského titulu 2016 v Edenu